Piața Pucheni din București e plină ochi de inspectori ANAF. Fiscul tocmai anunțase verificări la sânge

19 mai 2022
21140 Afișari
Piața Pucheni din București e plină ochi de inspectori ANAF. Fiscul tocmai anunțase verificări la sânge
Piața Pucheni din București e plină ochi de inspectori ANAF. Fiscul tocmai anunțase verificări la sânge. Sursa foto: Facebook/ ANAF

Mai mulți inspectori ANAF decât păstăi în Piața Pucheni din București. Aflată în Sectorul 5, este cea mai mare piață de legume și fructe din oraș.

Piața Pucheni din București e plină ochi de inspectori ANAF

Inspectorii ANAF au luat cu asalt, joi dimineață, Piața Pucheni, aflată în cartierul Rahova din Sectorul 5 al Capitalei.

La ora transmiterii acestei știri încă nu se cunosc informații despre eventualele nereguli depistate de ANAF.

Controlul de amploare vine la o zi după ce prim-ministrul Nicolae Ciucă a declarat, în contextul crizei prețurilor, că una dintre prioritățile Guvernului României este să caute soluții pentru a ajunge la o optimizare fiscală.

Fiscul tocmai anunțase verificări la sânge

Săptămâna trecută, la data de 13 mai 2022, președintele ANAF, Lucian Heiuș declara că vor urma controale ample în toate domeniile în care există un risc ridicat de evaziune.

„Combaterea evaziunii este unul dintre principalele obiective ale ANAF, precum și parte din misiunea mea personală la conducerea acestei instituții. Acțiuni ferme și decisive sunt necesare pentru eradicarea acestui flagel al economiei pentru a asigura resursele necesare îmbunătățirii nivelului de trai al populației”, a declarat președintele ANAF.

Lucian Heiuș a subliniat că nu va tolera „niciun fel de abuz din partea organelor de control”.

De asemenea, tot începând cu data de 13 mai 2022, românii au la dispoziție numărul de telefon 0723 568 179, conectat la cabinetul lui Lucian Heiuș. La acest număr, contribuabilii pot reclama orice comportament abuziv al inspectorilor ANAF.

Știre în curs de actualizare

Cookies