Piaţa Progresul din Sectorul 4 a fost REDESCHISĂ. Cumpărăturile, plătite cu cardul la tarabă

de:
27 ian. 2020
0 Afișari
Piaţa Progresul din Sectorul 4 a fost REDESCHISĂ. Cumpărăturile, plătite cu cardul la tarabă

Lucrările, începute în luna noiembrie a anului trecut, au vizat, în primul rând, obținerea autorizației de securitate la incendiu.În acest sens, a fost montat un sistem automatizat de ventilație, compus dintr-o centrală de tratare a aerului, echipată cu filtre de aer, combinat cu un sistem de încălzire și răcire, alcătuit din ventilo-convectoare și calorifere.

De asemenea, pereții au fost realizați din materiale ignifugate, rezistente la foc 90-120 de minute.
Pe lângă lucrările specifice obținerii autorizației de securitate la incendiu, au fost efectuate și ample lucrări de reconfigurare și modernizare.

Astfel, la etaj, pe o suprafață de 4.000 metri patrați, într-un open-space au fost amenajate 142 de tarabe duble pentru producătorii de fructe și legume, urmând ca în scurt timp să fie dat în folosință și parterul pieței, unde pe o suprafață de 4.500 metri patrați, vor funcționa magazine alimentare, brutării, cofetării și farmacii. Tot la parter, vor fi amenajate o zonă de tip fast-food precum și una de promenadă.

Nu doar comercianții vor avea condiții moderne pentru a-și desfășura activitatea, ci și bucureștenii care aleg să se aprovizioneze din această piață. Aceștia vor putea, de acum înainte, să-și achite cumpărăturile și cu cardul, direct la tarabă, la comercianții care vor avea în dotare, sisteme de plată POS. Mai mult, aceștia vor putea plati chiria zilnică pentru spatii/tarabe la automatatele de tip self pay.

„Am creat la Piața Progresul un spațiu cu dotări moderne, începând de la instalațiile de securitate la incendiu și terminând cu modul în care este proiectată și organizată această piață. Totodată, un lucru foarte important este acela că tarifele nu s-au modificat, întrucât am avut grijă să menținem un standard de cost foarte accesibil”, a declarat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Aproximativ 100 de comercianţi îşi desfăşoară activitatea în Piaţa Progresul. Dintre aceştia, 70% sunt producători.

Cookies