Piața Norilor din Sectorul 4 este aproape gata. Primarul Băluță îi întreabă pe bucureșteni cum li se pare că arată, cu tot cu norișori

21 feb. 2023
3971 afișări
Piața Norilor din Sectorul 4 este aproape gata. Primarul Băluță îi întreabă pe bucureșteni cum li se pare că arată, cu tot cu norișori
Piața Norilor din Sectorul 4 este aproape gata. Primarul Băluță îi întreabă pe bucureșteni cum li se pare că arată, cu tot cu norișori | Sursă foto: Facebook-Daniel Băluță

Daniel Băluță, primarul din Sectorul 4, a anunțat că Piața Norilor este aproape de momentul redeschiderii. Aceasta va fi cea mai modernă piață din S4, după cum a informat edilul. 

Lucrările de la Piața Norilor sunt aproape gata

Daniel Băluță le-a transmis bucureștenilor ce locuiesc în Sectorul 4, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că lucrările de renovare ce au fost executate la Piața Norilor se află pe ultima sută de metri. 

Astfel că, în scurt timp aceasta va fi redeschisă, iar oamenii vor putea merge aici să-și facă cumpărăturile. 

Încă puțin și deschidem ușile celei mai moderne și mai sigure clădiri care, din păcate, devenise, la un moment dat, un focar de infecție și un adevărat pericol  pentru cei care își făceau cumpărăturile de aici, a declarat Daniel Băluță.

De asemenea, edilul le-a cerut oamenilor părerea în ceea ce privește modul în care a fost decorată piața. 

Bucureștenii sunt încântați de modernizare

În trecut oamenii au fost nemulțumiți de modul în care a fost decorată Piața Norilor din Sectorul 4, zicând că aceasta arată kitschos. Cu toate astea, de această dată, în secțiune de comentarii, s-au adunat cuvinte de laudă față de modernizările ce au fost făcute. 

Iată câteva dintre comentariile lăsate de bucureșteni:

  • „Da, Piața Norilor arată foarte bine. O zi frumoasă vă doresc.”
  • „Arată bine! Felicitări.”
  • „Minunat proiect și ce consider important este faptul că tot ceea ce începeți, terminați în timpul propus. Zi frumoasa, cu spor și reușite domnule primar!”
  • „Superb! Felicitări pentru  tot ce realizați. !Sectorul 4 a devenit unul din cele mai curate sectoare.”
  • „Locul unde am copilărit, în haine noi. Mă trimitea tata cu două sacoșe de sticle, la reciclare. Mai șterpeleam din când în când câte o sticlă de șampanie, că era trei lei, să merg la film la Tomis. Tata se făcea ca nu vede.”

Pe parcursul anilor acest centru comercial se învechise, devenise insalubru și scorojit, iar tarabele erau rupte sau ruginite. Astfel că, administrația publică a luat decizia de a moderniza zona.

Lucrările de modernizare pentru această piață au fost început în vara anului trecut, iar Daniel Băluță anunța atunci că acestea vor fi finalizate într-un termen de 12 luni.

Cookies