Piața Norilor din Sectorul 4 e scoasă la licitație, spațiu comercial cu spațiu comercial. Se organizează și vizite

02 mart. 2023
6138 Afișari
Piața Norilor din Sectorul 4 e scoasă la licitație, spațiu comercial cu spațiu comercial. Se organizează și vizite
Piața Norilor din Sectorul 4 e scoasă la licitație, spațiu comercial cu spațiu comercial. Se organizează și vizite | Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Licitația privind închirierea spațiilor comerciale din Piața Norilor din Cartierul Tineretului a început astăzi, 2 martie 2023, anunță Primăria Sectorului 4.

Se desfășoară licitația spațiilor comerciale din Piața Norilor

În Complexul Agroalimentar Piața Norilor sunt disponibile 11 spații comerciale pentru care se va desfășura licitația pentru închiriere, anunță Primăria Sectorului 4. Suprafațele acestor spații sunt cuprinse între 35,28 metri pătrați și 91,38 metri pătrați.

Comercianții care vor să-și desfășoare activitatea în noul Complex Agroalimentar „Piața Norilor” pot cumpăra caietul de sarcini în perioada 2 martie – 15 martie. Acesta cuprinde informații care privesc documentația de atribuire a spațiilor comerciale, iar costul acestuia, unde este cazul, este de 200 de lei.

De asemenea, cei interesați pot solicita clarificări până la data de 22 martie, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 30 martie.

Doritorii pot vizita spațiile comerciale pentru care vor să se înscrie la licitație printr-o solicitare. Astfel, aceștia o pot face ori în scris, fizic, la registratura Sectorului 4 al Capitalei cu sediul pe Bulevardul George Coșbuc, numărul 6-16 sau prin e-mail la adresa [email protected], cu cel puțin trei zile înainte de ziua vizitei.

Lucrările la Piața Norilor se vor finaliza în scurt timp

Lucrările la Piața Norilor se apropie de finalizare, a transmis Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook. În scurt timp, aceasta va fi redeschisă, iar bucureștenii din Sectorul 4 își vor putea face cumpărăturile aici:

Încă puțin și deschidem ușile celei mai moderne și mai sigure clădiri care, din păcate, devenise, la un moment dat, un focar de infecție și un adevărat pericol pentru cei care își făceau cumpărăturile de aici, a declarat Daniel Băluță.

În ultimii ani, centrul comercial a început să se învechească și devenise insalubru și deteriorat. Tarabele unde comercianții își vindeau marfa erau rupte și ruginite. Administrația publică a decis să modernizeze zona pentru a le oferi cetățenilor un spațiu comercial modern.

În vara anului 2022 au început lucrările pentru modernizarea pieței, iar Daniel Băluță anunța la acea vreme că acestea se vor finaliza într-un termen de 12 luni.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies