Piaţa Constituţiei, închisă începând de marţi, pentru concertul Roger Waters de la Bucureşti

de:
20 aug. 2013
1 Afișari
Piaţa Constituţiei, închisă începând de marţi, pentru concertul Roger Waters de la Bucureşti

Doar opt zile au mai rămas până la show-ul „The Wall”, susţinut de Roger Waters, care se va desfăşura pe 28 august, în faţa Palatului Parlamentului, pe una dintre cele mai mari scene din lume.

Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, va aduce la Bucureşti celebrul „The Wall” – unul dintre cele mai spectaculoase show-uri muzicale din istorie, bazat pe interpretarea integrală a pieselor incluse în albumul omonim, un adevărat simbol al libertăţii pentru generaţii întregi de fani din întreaga lume. Show-ul „The Wall” a fost regândit special pentru concertele în aer liber, astfel încât dimensiunile scenei sunt cu adevărat impresionante, zidul din spatele acesteia măsurând circa 150 de metri în lungime şi aproximativ 12 metri în înălţime.

Întreaga structura va fi realizată din „cărămizi” ce vor alcătui cea mai mare suprafaţă de proiecţii video: peste 1.500 de metri pătraţi, peste 40 de proiectoare gigantice fiind responsabile de efectele vizuale ale show-ului. Scena va avea, totodată, şi cel mai mare acoperiş din lume – o lăţime de 54 de metri şi o deschidere de 32 de metri -, fiind asamblat la o înălţime de 24 de metri, care va asigura protecţia unei suprafeţe de peste 1.000 de metri pătraţi. Pentru ridicarea uriaşului acoperiş sunt necesare patru zile, două macarale de 60 de tone fiecare şi aproximativ 60 de oameni, anunţă Emagic, compania care organizează evenimentul.

Lucrările pentru show-ul din 28 august încep marţi seară, Piaţa Constituţiei urmând să fie închisă începând cu ora 20.00.

Primele 28 de tiruri în care vor fi transportate elementele de producţie sunt programate să ajungă la Bucureşti în zilele următoare. Alte 23 de tiruri vor transporta echipamentul tehnic pentru scenă, a cărei construcţie va începe sâmbătă. La întreaga producţie vor lucra peste 2.600 de oameni, dintre care doar 130 fac parte din echipa de producţie a turneului.

Cei care nu vor să rateze cel mai spectaculos concert al momentului mai au la dispoziţie câteva zile pentru a-şi achiziţiona bilete, din reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum şi online, de pe www.myticket.ro.

Cookies