BAZAR

Piaţa Constituţiei, închisă circulaţiei începând de vineri

În cadrul pregătirilor pentru concertul de luni, Piaţa Constituţiei va fi închisă începând de vineri şi până pe 7 iunie, în zonă aplicându-se şi o serie de restricţii de circulaţie după cum urmează: între 3 şi 7 iunie, orele 07.00 – 23.00, va fi restricţionată circulaţia rutieră pe banda I în alvelolele de lângă Piaţa Constituţiei, între Bd. Libertăţii şi Bd. Unirii. Începând cu data de 6 iunie, ora 13.00 şi până pe 7 iunie, ora 6.00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Bd. Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunilor Unite, precum şi pe Bd. Unirii, între Bd. „I. C. Brătianu” şi Piaţa Constituţiei.

Pe 6 iunie, accesul publicului în zona de concert se va face începând cu orele 18.00, fie prin Bd. Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertăţii dinspre Naţiunile Unite, la fiecare dintre cele două porţi de acces urmând a fi amplasat şi un punct de vânzare a biletelor rămase disponibile. Casele de bilete vor fi deschise începând cu ora 10.00. Accesul publicului în spaţiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii.

Concertul lui Sting la Bucureşti este primul din 2011 pe care artistul îl susţine în cadrul turneului european „Symphonicity”, aceasta fiind totodată cea de-a treia vizită a sa în România.

Întreaga scenă este adusă direct din Olanda, special pentru acest eveniment, fiind concepută să susţină nu mai puţin de 14.000 de kilograme de echipamente, instrumente şi muzicieni.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button