BAZAR

Pițurcă plătește pensie alimentară de 8.600 de euro pe lună copilului Vicăi

Selecţionerul României nu s-a prezentat în faţa judecătorilor de la Buftea nici la termenul de miercuri , acolo unde Vica a încercat să-i convingă pe judecători să-l oblige pe Piţurcă să-l recunoască pe Edan şi a cerut ca antrenorul să-i dea fiului său bani pentru ultimii trei ani, suma maximă, potrivit actelor depuse la dosar, fiind în jur de 360.000 euro..

În lipsa antrenorului, magistraţii au primit la dosar, din partea Federaţiei Române de Fotbal, adeverinţa de salariu a lui Piţi, din care reiese că selecţionerul câştigă lunar 35.000 de euro.

„Nu ma astept la surprize, nu cred ca Piti va veni azi. Eu sper insa ca azi sa fie ultimul proces. Am adus martor o prietena care stie multe despre relatia noastra”, a spus Vica Blochina la termenul de miercuri.

„Nu banii sunt importanti, ci copilul meu sa poarte numele tatalui sau. Vreau sa aiba o relatie cu copilul, care tot timpul intreaba de el. Pentru ca tatal a lipsit din viata lui, trebuie sa-l duc pe Edan la psiholog. El crede in continuare ca are tata, dar acesta e pana acum doar virtual. Sunt fericita, vreau sa stiu ca si oficial, copilul meu o sa aiba tata. Nu mai stiu nimic de el, doar ii mai vad din cand in cand masina in fata cazinourilor. Cand ne-am despartit, am facut-o din cauza geloziei lui. Inca il mai iubesc, dar ca pe un prieten. Mi-a fost tata, mi-a fost mama, mi-a fost cel mai bun prieten. Am tot tras de el, timp de 5 ani… nu-l pot obliga sa fie alturi de copilul lui”, a mai spus Vica.

Hotărârea de astăzi a judecătorilor nu este definitivă, selecționerul putând ataca în instanță decizia.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button