ȘTIRI

Phronesis (DK / UK / SE) @ Green Hours Jazz Fest #4

Prima ediţie (pilot) a evenimentului cultural outdoor Green Hours International Jazz Fest a avut loc în anul 2008 (8 – 11 mai). A însemnat de fapt urmarea firească a activităţii de 14 ani a clubului de jazz Green Hours, a succesului extraordinar de care s-au bucurat sutele de concerte organizate în Grădina Green şi s-a bazat pe ideea oportunităţii şi a necesităţii de a celebra jazz-ul printr-un festival inedit – cel puţin în ţara noastră – (re)aducîndu-l în spaţiul în care s-a născut: în cluburi.

Ideea noastră de început, aceea ca GHIJFest s-a născut din necesitate este confirmată de succesul ediţiilor precedente, festivalul devenind deja un reper anual în peisajul bucureştean.

Ediţia a 4-a a Green Hours International Jazz Fest va avea loc intre 1-4 iunie.

Line-up:

Mario & the Teachers (RO): Balcan Tree

Phronesis (DK / UK / SE) – Walking Dark

Cuvîntul-cheie în fraza de mai sus e „grădină“. În mijlocul sălbăticiei urbane care e uneori Bucureştiul, să poţi asculta muzici atît de speciale la loc ferit, chiar pe Calea Victoriei, în timp ce maşinile aglomerează bulevardul iar oraşul se sufocă de fum şi căldură, e o bucurie rară pe care vă doresc s-o găsiţi şi dvs. la GHIJFest-ul de anul ăsta. (Luiza Vasiliu – Dilema Veche, mai 2011)

Tichetele artists-charge s-au pus în vânzare la sediul Green Hours, de pe Calea Victoriei, numărul 120, după cum urmează:

– abonament pentru toate cele 4 seri – 135 lei

– 3 iunie – 50 lei

Detalii şi rezervări:

concerte@greenhours.ro

www.greenjazzfest.ro

www.greenhours.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button