Petrom a ieftinit benzina

de:
21 sept. 2012
0 Afișari
Petrom a ieftinit benzina

OMV Petrom, liderul pieţei locale de distribuţie a carburanţilor, a redus preţurile la benzina şi la motorina vândute în staţiile proprii, la miezul nopţii de miercuri spre joi, informează economica.net.

Astfel, au fost reduse cu nouă bani pe litru preţurile la benzină şi cu şase bani pe litru preţurile la motorină, începând de la ora zero. Astfel, după această modificare, un litru de benzină standard va costa 6,12 lei, iar un litru de benzină Extra 99 6,54 lei litrul. Pentru mototrine, preţurile se vor reduce până la 6,21 lei pe litru pentru sortimerntul standard şi 6,44 lei perntru sortimentul extra.

Ieftinirea vine la doar două zile după ce OMV Petrom a ieftinit benzina. Miercuri, compania a redus cu şapte bani pe litru preţurile la sortimentele de benzină.

Ieftinirile sunt datorate de scăderea cotaţiilor internaţionale la produse petroliere, preţurile la pompă coborând şi ele după ce, săptămânile trecute, companiile petroliere de la noi au fost obligate să majoreze preţurile la pompă ca urmare a creşterii cotaţiilor.

Cookies