ȘTIRI

PETROLUL-STEAUA, în CUPA ROMÂNIEI, JOI, 5 MARTIE 2015. SCOR FINAL 1-1

PETROLUL-STEAUA SCOR FINAL 1-1: Steaua egalează prin Chipciu in ultimul minut de prelungiri, minutul 94.

PETROLUL-STEAUA SCOR LIVE 1-0: Tchite a marcat primul gol al meciului în minutul 22.

PETROLUL-STEAUA, în CUPA ROMÂNIEI, AZI, JOI, 5 MARTIE 2015, LIVE LA TV, SCOR LIVE

Echipele probabile:

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Satli, Fanchone – Marinescu, De Lucas – Nepomuceno, Teixeira, Astafei – Tchite. Antrenor: Mircea Rednic.

Steaua: Cojocaru – Papp, Luchin, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Bourceanu – Ad. Popa, Chipciu, Tănase – Rusescu. Antrenor: Costel Gâlcă.

PETROLUL-STEAUA, în CUPA ROMÂNIEI, AZI, JOI, 5 MARTIE 2015, LIVE LA TV, SCOR LIVE

În confruntarea din Liga I, de la Ploieşti, Steaua s-au impus cu scorul de 3-2 în faţa celor de la Petrolul. Returul din semifinala Cupei României dintre cele două echipe se joacă, la Bucureşti, pe 2 aprilie.

„Este un trofeu important pus în joc şi ne dorim foarte mult să-l câştigăm. Suntem pregătiţi pentru a aborda aceste două jocuri. Calificarea se poate juca şi la Ploieşti, dar cel mai probabil în retur. Mi-aş dori, evident, să fie la primul meci, dar nu cred că se va întâmpla asta. Am văzut Steaua în meciul cu Craiova. Rămâne o echipă foarte bună, iar Prepeliţă este un jucător important la mijlocul terenului. Sunt mulţumit de cele două victorii din campionat, dar nu şi de joc. Am suferit în atac, sper ca odată cu venirea lui Tchite, lucrurile să se schimbe. Va fi titular la Petrolul, deşi nu este sută la sută din punct de vedere fizic. Măcar 60-70 de minute cred că poate juca. Cu siguranţă vom avea de câştigat prin experienţa lui”, a spus Mircea Rednic înainte de PETROLUL-STEAUA,  conform Rtv.net.

PETROLUL-STEAUA, în CUPA ROMÂNIEI, AZI, JOI, 5 MARTIE 2015, LIVE LA TV, SCOR LIVERecomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button