PETROLUL PLOIEŞTI – DINAMO BUCUREŞTI LIVE, ÎN LIGA I, LIVE TEXT, SCOR FINAL 0 – 3

de:
22 mai 2015
0 Afișari
PETROLUL PLOIEŞTI - DINAMO BUCUREŞTI LIVE, ÎN LIGA I, LIVE TEXT, SCOR FINAL 0 - 3

PETROLUL VS DINAMO LIVE, ÎN LIGA I, LIVE TEXT ONLINE, SCOR FINAL 0-3.

PETROLUL VS DINAMO SCOR FINAL 0 – 3

Min. 90+1 – GOOOOL, DINAMO! Grozav a marcat cel de-al treilea gol al meciului, pentru Dinamo. Intrat în repriza a doua, Gicu Grozav a primit o pasă de la Niculae, a încercat să-l dribleze pe Pecanha, a fost faultat de portar, dar mingea a ajuns oricum în poartă.

Min. 82 – Cartonaş galben pentru Kronaveter.

Min. 71 – Schimbare la DINAMO – Grozav intră pe teren în locul lui Alexe.

Min. 70 – Cartonaş galben pentru Niculae.

Min. 62 – Schimbare la PETROLUL – Tchite a intrat pe teren în locul lui Pastorini.

Min. 55 – Schimbare la DINAMO – Niculae îl înlocuieşte pe Bilinski.

Min. 47 – Schimbare la DINAMO – Cristescu a intrat pe teren în locul lui Elhamed.

Min. 46 – Schimbare la PETROLUL – Peteleu l-a înlocuit pe Fanchone J.

Min. 45+1: PETROLUL – DINAMO SCOR 0 – 2 la finalul primei reprize.

Min. 30 – GOOOL DINAMO! Elhamed a marcat cel de-al doilea gol pentru Dinamo la doar 2 minute după ce Gavrilla a deschis scorul. Totul a pornit de la Bunoza, care a plecat pe un contraatac fulger, i-a pasat lui Elhamed în careu, iar acesta a înscris printr-un șut din cădere.

Min. 28 – GOOOL DINAMO!Gavrilla a deschis scorul pentru Dinamo cu un șut superb, de la marginea careului, direct în vinclul porții lui Pecanha.

Min. 17 – Cartonaş galben pentru Şerban.

Min. 1: Arbitrul Cătălin Popa a fluierat startul meciului

PETROLUL – DINAMO LIVE. Echipele de start:

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Ipsa, I. Marin, Fanchone – Kronaveter, Satli – Pastorini, Nepomuceno, Astafei – N’Koyi

Dinamo: T. Marc – Fai, A. Marc, Bunoza, Filip – N. Grigore, Elhamed – Gavrilă, Șerban, Alexe – Bilinski

Dinamo și Petrolul nu mai au obiective de îndeplinit, dar au orgolii de apărat. Interzise în Europa, cele două echipe se mai bat doar pentru banii din drepturile tv, astfel că alb-roșii țintesc toate cele trei puncte din meciul cu lupii galbeni. Acum, Dinamo e pe 7, cu 45 de puncte, iar Petrolul se află pe locul 4 cu 53 de puncte.

PETROLUL PLOIEŞTI VS DINAMO BUCUREŞTI LIVECând e meciul, la ce oră e meciul: Meciul PETROLUL PLOIEŞTI – DINAMO BUCUREŞTI a început AZI, 22 MAI 2015, de la ora 21.00. Cine transmite meciul: Meciul PETROLUL – DINAMO este transmis LIVE LA TV de Look Tv şi Digi Sport şi LIVE TEXT ONLINE şi SCOR LIVE de B365.ro.

Antrenorul Mircea Rednic nu stă pe banca dinamoviștilor, el luând loc în tribunele stadionului, alături de președintele Dinu Gheorghe. Aceasta va fi prima întâlnire a lui Mircea Rednic cu fosta echipă.

PETROLUL – DINAMO LIVE ONLINE. Petrolul a învins U Cluj cu 1-0 în precedentul meci jucat acasă şi a oprit astfel o serie de cinci înfrângeri consecutive pe teren propriu! În total, prahovenii au pierdut în această ediţie de campionat șapte partide din postura de gazde, în alte trei jocuri mulţumindu-se cu un punct.

De partea cealaltă, Dinamo a obţinut doar două victorii în deplasarile din 2015, 1-0 la Galaţi şi 2-0 cu Viitorul, în rest are o remiză la Craiova şi patru meciuri fără punct câştigat.

PETROLUL VS DINAMO LIVE, ÎN LIGA I, LIVE TEXT ONLINE, SCOR LIVE. Petrolul și Dinamo înseamnă un derby de tradiție în campionatul intern. Cele două s-au întâlnit de 89 de ori, Petrolul a câștigat 20 de partide, Dinamo 51, iar 18 s-au terminat la egalitate.

Cookies