Petrol @ B’ESTFEST Summer Camp

de:
02 iul. 2011
0 Afișari
Petrol @ B'ESTFEST Summer Camp

Originari din Belgrad, Petrol este o trupa de rock psychedelic care inca de la inceput s-a diferentiat prin stilul muzical, bazat in mare parte pe improvizatie, fara roluri fixe instrumentale. Odata cu lansarea celui de-al doilea material discografic trupa a inceput sa cante in tari precum Serbia, Macedoania, Slovenia si Croatia, anul acesta fiind prezenta pe scena B’ESTFEST Summer Camp si Exit Festival.

Line-up Scena Coca-Cola:

16:55 — Magnolia

18:25 — Petrol

20:15 — Electric Brother

22:25 — Lamb

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iarba verde, sub conceptual de Summer Camp. Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrulB’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).

Cookies