Petrecerile de Crăciun: de la Moşul metalist la crăciuniţe despuiate

de:
22 dec. 2010
0 Afișari
Petrecerile de Crăciun: de la Moşul metalist la crăciuniţe despuiate

Pe 23 decembrie, Control Club le propune clienţilor să facă schimb de cadouri între ei. Cei care vor avea la ei un cadou de maximum 20 de lei vor participa la o tombolă în cadrul căreia vor câştiga daruri aduse de alte persoane. Petrecerea va începe la ora 22.00, intrarea va fi gratuită, iar de muzică se vor ocupa DJ-ii rezidenţi ai clubului, Cliza şi Nek. Pe 24 şi 25 decembrie, acelaşi club Control organizează ”The Great Rock’n’Roll Christmas”, cu cozonaci şi vin fiert.

Și Shakespeare Bar organizează pe 25 o petrecere de Crăciun, începând cu ora 22.00. Intrarea va fi gratuită, la bar se vor împărţi shot-uri din partea casei, iar ”pokenonii şi piţipoancele” nu vor fi primiţi înăuntru, promit organizatorii.

În Club A, tot pe 25 decembrie, clienţii vor fi aşteptaţi cu sărmăluţe, vin şi cozonac pe mese, iar atmosfera de Crăciun va fi completată de recitalul de colinde pe care Maria Gheorghiu îl va susţine începând cu ora 22.30. În plus, pe scena clubului vor fi prezenţi şi ”Crăciuneii”, cu un mini-concert.

Club Maya a pregătit pentru petrecerea de Crăciun, de pe 25 decembrie, crăciuniţe, băduţi împodobiţi şi cozonac din partea casei. Intrarea este liberă, rezervarea nu se plăteşte şi nu există consumaţie obligatorie.

Și Club Maxx scoate la înaintare crăciuniţe cu ocazia petrecerilor de Crăciun. Pe data de 24 va găzdui o prezentare de lenjerie intimă, pe 25 un concert Anda Adam şi pe 26 finala pe 2010 a competiţiei ”Miss fata de la pagina 5”, organizată de tabloidul Libertatea.

Pe sexualitate mizează şi Bamboo, care pe data de 24 va organiza o petrecere cu asistente despuiate ale lui Moş Crăciun. La fel se întâmplă şi în Daimon Club, care plusează cu un concert al Cristinei Darha, de la UNI-K, şampanie din partea casei şi cu intrarea liberă.

”Îndrăzneţ, drăgălaş, obraznic şi foarte, foarte sexy”, aşa arată Crăciunul perfect în ochii reprezentanţilor Envy Club, care vor organiza, pe 24 decembrie, petrecerea ”Naughty Christmass”, unde crăciuniţele îşi vor face de cap în cadrul unui show sexy. Tot pe 24 decembrie, la Kristal Glam Club colidele vor fi înlocuite de ritmurile DJ-ilor Kozo, Ali Nasser şi Praslea. Intrarea va costa 20 de lei de persoană.

Cover-uri în Ajunul Crăciunului, este reţeta pe care a ales-o Club Cage, care îi va avea ca invitaţi pe membrii trupei Marcă Înregistrată. Următoarea zi cover-urile se vor transforma în piese rock ”supărate”, de la heavy la death şi la black. Playlistul îl va face DJ Buvnitz, iar distracţia va fi stropită din belşug cu shot-uri Jagermeister.

Cum distracţia de Crăciun n-ar fi completă fără un after-party, Frame Club îi aşteaptă pe bucureşteni pe 26 decembrie, începând cu ora 4:00, cu DJ Soundsurf la platane. Intrarea va costa 10 lei de persoană.

Cookies