BAZAR

Petreceri tari de Sfântul Ion, în cluburile din Capitală

La o săptămână de la Revelion, cu ocazia aniversării Sf Ioan Botezătorul, în multe dintre cluburile din Bucureşti se organizează petreceri. Cum numele de Ion, Ioana şi derivatele lor sunt foarte răspândite la nivel local, sărbătoarea nu poate fi decât un bun prilej pentru managerii de cluburi să îşi rotunjească veniturile organizând petreceri tematice.

Sărbătoriţii sunt ispitiţi cu oferte variate, de la reduceri de preţuri, până la cadouri, surprize sau băuturi. Cluburile The Gate, Fire, Underworld, Soho, 1001 nopţi, Zebbra, B52 şi Goblin organizează petreceri dedicate celor care îşi aniversează ziua onomastică în acest week-end.

”În prima sâmbătă din 2012, am găsit catalizatorul perfect pentru reîncărcarea bateriilor la început de an: ION Party. Se lasă cu scântei, cu electroni pierduţi la 5 dimineaţa şi reactii chimice între voi, între noi, între Ioni şi Oane, între Ionuţi şi Ioane”, anunţă reprezentanţii clubului Goblin pe pagina de Facebook a evenimentului. Pentru ca sărbătoriţii să ude mai bine petrecerea, ei vor putea cumpăra orice sticlă de alcool cu 25% reducere.

De ziua Sfântului Ion, clubul The Gate organizează Ibiza Party, eveniment care îl are ca invitat special pe Hevito – rezidentul clubului Punta Cana Paradise Beach. Sâmbătă, clienţii care nu îşi sărbătoresc ziua onomastică vor putea cumpăra anumite băuturi la preţuri speciale: o sticlă de Vodka Absolut şi o cutie de Santal la 160 lei pachetul, o sticlă de whisky Ballantine’s şi patru energizante Red Bull, la preţul de 180 lei, şi o sticlă de Chivas Regal de 12 ani cu patru energizante, la 250 lei pachetul. Sărbătoriţii au reducere 20%, care se aplică la toată nota de plată. Intrarea în club este liberă.

Sâmbătă, în Studio Soho, se organizează Sf. Ioan Party. Pentru ca atmosfera să se încingă şi mai mult, cei care vor ajunge în ziua de sf. Ion în club Soho vor putea asista la un show de streaptease şi vor putea dansa pe melodiile Deliei Matache. Intrarea la eveniment costă 10 lei de persoană.

B52 le oferă sărbătoriţilor un metru de kamikaze la petrecerea ”Get your freak Ion!”, care începe sâmbătă la ora 22.00 şi se termină opt ore mai târziu.

Sâmbătă seara, de la ora 21:00, şi clubul Underworld organizează prima mare petrecere din 2012, Screams for Teens Party, cu muzică alternative rock, indie rock, garage rock, grunge, post-punk, punk rock, new wave şi deathrock. Intrarea este liberă, iar sărbătoriţii vor primi câte o băutură din partea casei.

Cei care aleg să îşi petreacă ziua numelui în Club Fire ”vor fi udaţi şi cinstiţi cu un long drink din partea casei”. Petrecerea începe sâmbătă la ora 21.00 şi se termină duminică la ora 5.00 dimineaţa.

Dacă vă gândiţi să vă serbaţi ziua onomastică la petrecerea  Saint John’s Celebration de pe 7 ianuarie, organizată de 1001 Nopţi Lounge & Club Restaurant, sâmbătă, veţi primi cadouri personalizate din partea unităţii.

În Club Zebbra din Capitală, în intervalul orar 23.30 – 2.30, toţi sărbătoriţii vor avea parte de surprize.

Pentru a beneficia de ofertele dedicate lor, sărbătoriţii nu trebuie să îşi uite cărţile de identitate acasă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button