BAZAR

PETRECEREA DE PIETONI 2014. Participanții au dansat pe ritmuri de samba în Piața Unirii. FOTO&VIDEO

Delivering Life și-a propus să creeze, prin „Petrecerea de pietoni”, un eveniment prin care toată lumea să se distreze, de la voluntari și oameni care au răspuns favorabil înscriindu-se pentru a participa la această inițiativă și până la simpli participanți la trafic.

Alături de cei de la trupa Barbarossa Samba Group petrecăreții de pe trecerile de pietoni au fost admirați de turiștii din Centrul Vechi care nu au ratat ocazia să facă poze și să-i filmeze.

 

În jur de 50 de persoane au traversat pe ritm de dans cele 4 intersecții din Piața Unirii, startul s-a dat la intersecția Bd. I.C.Brătianu cu Bulevardul Corneliu Coposu, la McDonald’s Unirii.

trecere

„Petrecerea de Pietoni” s-a desfășurat regulamentar, traversându-se, în pași de dans, doar la culoarea verde a semaforului. În cele 10 secunde cât ține semaforul cei prezenți au fost încurajați să renunțe la inhibiții și griji pentru a se bucura de momentul prin intermediul dansului.

După petrecerea de pe trecerile de pietoni, participanții au avut parte și de un after-party și s-au retras în Parcul Unirii, la o sesiune de tobe cu Slick Drum Events.

Petrecerea de Pietoni este un eveniment anual, organizat cu unicul scopul de a aduce zâmbetul pe buzele participanților la trafic. „Petrecerea de Pietoni” se află deja la cea de-a IV-a ediție și este un eveniment destinat atât voluntarilor și participanților, cât și celor care pur și simplu traversează pe trecererile de pietoni din zonă.

Delivering Life este o organizație care a luat viață din dorința de a aduce zâmbetul pe buzele oamenilor, prin organizarea de evenimente memorabile, înglobate în ritmul cotidian. Astfel, oamenii sunt implicați în diferite acțiuni, fiind surprinși în mod plăcut în mijlocul orașului. Au fost organizate peste 40 de evenimente în aproape 3 ani de existență, iar evenimentele anuale, deja cu tradiție, sunt Gala Oamenilor, Bătaia cu Apa și Petrecerea de Pietoni. Filmulețe și mai multe detalii despre aceste evenimente găsiți pe www.deliveringlife.com. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button