Petrecere secretă oprită de polițiști în București. Amenzi de 45.000 de lei date celor 50 de paticipanți și localului

11 apr. 2021
330 Afișari
Petrecere secretă oprită de polițiști în București. Amenzi de 45.000 de lei date celor 50 de paticipanți și localului

Petrecere secretă oprită de polițiști în București sâmbătă seară. Oamenii legii au amendat cei 50 de participanți și restaurantul din Capitala unde a fost organizată petrecere.

O petrecere secretă a fost oprită de oamenii legii sâmbătă seară, la ora 21:45, într-un restaurant din București, pentru nerespectarea restricţiilor anti-pandemie, potrivit Realitatea Plus.

Polițiștii au descins la un restaurant după ce au fost anunțați că acolo are loc un eveniment privat unde sunt încălcate măsurile de protecție. Toți participanții au fost identificați și amendați, iar valoarea sancțiunilor a ajuns la 25.000 de lei. Totodată, patronul restaurantului s-a ales și el cu o amendă de 20.000 de lei.

Petrecere secretă oprită de polițiști în București

 „Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au constatat că în interiorul unei societăți comerciale cu profil alimentație publică se află în desfășurare un eveniment privat. Au fost identificate și sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 25.000 de lei, 50 de persoane. De asemenea, societatea comercială a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 cu suma de 20.000 lei”, a transmis Poliţia Capitalei.

Prefectura Capitalei a anunțat sâmbătă prelungirea restricțiilor pentru alte 14 zile. Singura schimbare prevăzută de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă este că magazinele vor rămâne deschise în Vinerea Floriilor până la 20.00.

Sâmbătă, clubul Bamboo a fost din nou amendat după ce și-a reluat activitatea fără autorizație. Locația fusese închisă la finalul lunii martie.

Cookies