Petrecere privată cu zeci de oameni într-un local din Centrul Vechi. Poliția a intervenit în forță și a împărțit zeci de amenzi

28 nov. 2021
478 Afișari
Petrecere privată cu zeci de oameni într-un local din Centrul Vechi. Poliția a intervenit în forță și a împărțit zeci de amenzi

O petrecere privată la care au participat zeci de oameni într-un local din Centrul Vechi a fost întreruptă subit de autorități. Poliția a intervenit în forță și a împărțit zeci de amenzi, atât pentru conducerea localului, cât și pentru cei prezenți.

O petrecere privată cu zeci de oameni, într-o perioadă în care astfel de evenimente sunt interzise, a avut loc sâmbătă seară într-un local din Centrul Vechi, asta până când Poliția Capitalei a intervenit în forță și a împărțit zeci de amenzi și sancțiuni pentru cei prezenți.

Petrecere terminată subit cu Poliție în Centrul Vechi

Poliţiştii bucureșteni au avut treabă sâmbătă seară în Centrul Vechi, după ce au venit în control și au descoperit o petrecere privată într-o perioadă în care legile în vigoare nu le permit, din cauza pandemiei. Au fost date amenzi cu zecile, de mii de lei.

Poliţia Capitalei a explicat recent că un operator economic din Centrul Vechi a fost amendat din cauza organizării unui eveniment privat, lucru interzis în acest moment. Agenții de la Serviciului Poliţiei Centrului Vechi au identificat 47 de persoane, clienţi, dar şi angajaţi, într-un local care organiza o petrecere privată.

„În data de 27 noiembrie 2021, în jurul orei 23.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în incinta unei societăţi comerciale, din sectorul 3, se afla în desfăşurare un eveniment privat. În locaţie, poliţiştii Serviciului Poliţiei Centrului Vechi au identificat 47 de persoane, clienţi, dar şi angajaţi. În urma verificărilor s-a stabilit că o persoană nu poseda certificat verde, fiind sancţionată contravenţional”, transmite o informare a Poliţiei Capitalei.

În urma cercetărilor, s-a descoperit că o persoană nu poseda certificat verde, fiind sancţionată contravenţional. În același timp, societatea comercială a fost sancţionată cu 5.000 lei şi alte 38 de persoane care au participat la petrecere au primit câte 500 lei amendă.

Amendă de 5.000 de lei pentru local și 38 de amenzi de 500 de lei pentru cei prezenți

Mai mult, „societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, cu suma de 5.000 de lei, conform prevederilor  Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru organizarea de petreceri private”, mai spun autoritățile.

În acelși timp, un număr de 38 de persoane care au participat la această petrecere interzisă au primit fiecare o amendă de 500 de lei.

„Cu privire la aspectele constatate, va fi informat Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti, pentru a dispune măsurile din competenţă, cu privire la societatea comercială”, mai spun polițiștii.

Cookies