Petrecere fără mască de ziua lui Ludovic Orban la Parlament

25 mai 2021
295 afișări
Petrecere fără mască de ziua lui Ludovic Orban la Parlament

Petrecere fără mască de ziua lui Ludovic Orban la Parlament. Mai multe imagini difuzate marți seară de televiziuni arată persoane fără mască de protecţie, la Parlament, care ar participa la o petrecere data în cinstea zilei de naștere a lui Ludovic Orban.

Petrecere fără mască de ziua lui Ludovic Orban la Parlament. Liderul PNL a împlinit, marţi, 58 de ani, iar mai mulţi politicieni s-au strâns într-unul dintre saloanele de la Parlament pentru a-l felicita, uitând de regulile impuse de pandemia de Covid-19.

Imaginile surprinse de televiziuni în încăperea respectivă arată mai multe persoane care nu poartă mască de protecţie.

Petrecere fără mască de ziua lui Ludovic Orban. Reacția lui Florin Cîțu

Întrebat despre acest eveniment, premierul Florin Cîţu a afirmat, conform News.ro, că nu are informaţii şi nu poate comenta ceva ce nu a văzut.

De asemenea, întrebat când se vor putea organiza mese festive şi alte evenimente, Cîţu a declarat:

”De la 1 iunie. Se pot face şi în această perioadă, cu mască. Nu am văzut. Vă daţi seama că nu pot să comentez, dumneavoastră nu ştiu ce imagini aveţi”, a spus Florin Cîțu.

De asemenea, unii dintre participanţi mănâncă, aceştia având masca de protecţie coborâtă sub bărbie.

Şi anul trecut Ludovic Orban a sărbătorit într-un birou de ziua sa, fără ca participanţii să poarte mască de protecţie. Atunci Ludovic Orban era premier şi era însoţit de mai mulţi miniştri care au fost ulterior amendaţi.

Cookies