Petrecere de Halloween cu scandal și bătaie în București, la Casa Presei: o persoană a ajuns la spital

29 oct. 2022
761 Afișari
Petrecere de Halloween cu scandal și bătaie în București, la Casa Presei: o persoană a ajuns la spital

Un scandal a avut loc, sâmbătă dimineață, la o petrecere organizată de Halloween la Casa Presei Libere din Sectorul 1 al Capitalei.

Libertatea scrie, citând surse din poliție, că la evenimentul „Maneloween” o persoană care participa la un eveniment ar fi fost îmbrâncită de un angajat al localului. Trei persoane au fost duse la audieri.

„La data de 29 octombrie 2022, în jurul orei 05.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați de o persoană cu privire la faptul că ar fi fost îmbrâncită de angajatul unui eveniment, ce se desfășura la o locație din Sectorul 1”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Potrivit primelor date, totul a plecat de la doi clienți care au refuzat să achite nota de plată. Patronul ar fi ieșit după cei doi și i-ar fi îmbrâncit. La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul secției și jandarmi, care au identificat persoanele implicate.

„Întrucât persoana cu privire la care s-a făcut sesizarea a devenit recalcitrantă s-a procedat la imobilizarea și încătușarea acesteia, precum și a altor două care i-au venit în sprijin, fiind utilizate mijloacele din dotare”, a mai transmis sursa citată. La sediul secției au fost conduși trei bărbați, unul dintre aceștia solicitând prezența unui echipaj medical. Bărbatul a fost transportat la o unitate spitalicească, fiind însoțit de un echipaj de poliție, conform Poliției Capitalei.

Tot azi, la audieri, urmează să ajungă și un agent de pază al localului. În continuare se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Îți recomandăm și:

 

Cookies