PETRE TOBĂ, șeful IGP, la DNA: VICTOR PONTA N-ARE NICI O LEGATURA CU CAZUL DUICU

de:
29 iun. 2014
0 afișări
PETRE TOBĂ, șeful IGP, la DNA: VICTOR PONTA N-ARE NICI O LEGATURA CU CAZUL DUICU

In declaratia DNA, Toba contrazice ideea ca Victor Ponta sau Radu Stroe ar fi fost la intalnirea cu Duicu. Mediafax a publicat azi o stire despre faptul ca referatul DNA spune ca Ponta ar fi fost prezent. Conform declaratiilor lui Tobă, Victor Ponta nu a avut nici o intalnire cu Duicu sau Toba si nu a avut nici o legatura cu aceasta.

Informația, rostogolită ulterior și pe alte canale media, nu conține și declarațiile pe care le-ar fi făcut Tobă, ba mai mult, se afirmă că, de fapt, Duicu ar fi trimis un sms chestorului, în care i-a spus acestuia că este chemat de premier la Guvern.

Cu toate că inclusiv din informațiile lansate pe piață de Mediafax nu reiese că ar exista cea mai mică implicare a lui Victor Ponta în caz și că referatele procurorilor, consultate de jurnaliști, arată și ele acest lucru, știrea a continuat
să fie perpetuată în mod evident manipulator.

Conform unor surse, in declaratiile date catre DNA, fostul sef al IGP, Petre Toba, a declarat ca primul ministru nu a avut nici o legatura cu activitatea sa si cu acest caz. In declaratiile date cu ocazia audierii sale la Parchet, Petre Toba recunoaște că „la activitatea la care am participat eu la Guvern in acea zi nu a participat nici domnul prim ministru, nici domnul ministru Stroe.”

Mediafax, agentia controlata de Adrian Sarbu, a incercat in repetate randuri sa il implice pe Victor Ponta in scandalul Duicu, dar procurorii DNA si seful IGP, Petre Toba, nu au confirmat niciodata acest lucru.

Cookies