Petiția „Beach, Please!” Sunt sold out biletele la trenurile dinspre București spre mare, în perioada festivalului de la Costinești. 10.000 de oameni cer CFR să facă ceva

14 iun. 2024
8660 afișări
Petiția
Petiția "Beach, Please!" Sunt sold out biletele la trenurile dinspre București spre mare, în perioada festivalului de la Costinești. 10.000 de oameni cer CFR să facă ceva | Sursa foto: Beach, Please Festival - Facebook

Fanii „Beach, Please!”, festivalul de muzică de la Costinești, care va avea loc între 10-14 iulie, cer printr-o petiție adresată CFR Călători suplimentarea trenurilor pentru această perioadă, având în vedere sutele de oameni care vor participa la eveniment. Biletele de tren către litoral, pentru această perioadă, s-au vândut ca pâinea caldă.

Petiție pentru suplimentarea trenurilor până la mare pentru festivalul „Beach, Please!”

Petiția online a fost semnată de peste 10.000 de persoane. Selly, organizatorul Beach, Please!, i-a încurajat pe cei care și-au luat bilete la festival să o semneze.

@selly♬ original sound – selly

Oamenii care și-au planificat să participe la festivalul de la malul mării cer ca CFR Călători să suplimenteze trenurile pentru perioada 10-14 iulie. Uitându-ne pe site-ul companiei, bilete nu mai sunt nici pentru data de 9 iulie pentru destinații precum Constanța, Costinești sau Mangalia, cu plecare din Gara de Nord București.

În atenția CFR Călători,

Vreau să-mi exprim nemulțumirea cu privire la lipsa trenurilor disponibile în perioada 10-14 iulie. Sunt unul din multimea de oameni care plănuiesc să ajungă la festivalul Beach, Please! în acele zile.

Este frustrant și inacceptabil faptul că, într-o perioadă în care mii de oameni se deplasează către același eveniment, nu sunt suficiente trenuri care să facă față cererii crescute. Mulți dintre noi nu avem alternative viabile de transport și ne bazăm pe CFR pentru a ajunge la destinație în siguranță și la timp.

Suplimentarea trenurilor în această perioadă ar aduce beneficii semnificative nu doar pentru noi, călătorii, ci și pentru compania dumneavoastră prin creșterea numărului de bilete vândute.

Vă rog insistent să luați măsuri urgente pentru a suplimenta numărul de trenuri în perioada 10-14 iulie, astfel încât toți cei care doresc să ajungă la festival să o poată face fără dificultăți. Este o situație excepțională care necesită o soluție promptă.

Sper să tratați această problemă cu seriozitatea cuvenită și să luați măsurile necesare pentru a rezolva această situație.

Cu respect și speranță.

Petiția poate fi semnată AICI.

CFR Călători a dat startul programului „Trenurile Soarelui”

Cu toate că CFR Călători a dat startul azi, 14 iunie, programului estival de transport „Trenurile Soarelui”, tot nu sunt locuri suficiente pentru oamenii care vor participa la „Beach, Please!”

Prin acest program, turiștii au la dispoziție 30 de trenuri ce vor asigura zilnic legături directe din toată țara cu stațiunile de la Marea Neagră și cu Delta Dunării până la data de 7/8 septembrie 2024.

Toate regiunile țării vor fi conectate pe timpul verii cu destinațiile de vacanță cele mai căutate de pe litoralul românesc. Vor circula trenuri directe dinspre Arad, Deva, Timișoara Nord, Reșița Nord, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Suceava, Iași, Galați, Buzău, fie prin asigurarea unei conexiuni rapide din București Nord prin intermediul trenurilor care circulă într-un orar cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța și retur.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies