Peticire realizată pe Calea Victoriei, cu pavele de grădină în loc de asfalt, pe pista de biciclete. UPDATE | Consilier general: Intervenția este provizorie

01 aug. 2022
4418 afișări
Peticire realizată pe Calea Victoriei, cu pavele de grădină în loc de asfalt, pe pista de biciclete. UPDATE | Consilier general: Intervenția este provizorie
Sursa: Facebook Sorin Ioniță

În centrul capitalei, pe Calea Victoriei, are loc o lucrare de peticire a carosabilului cu un material diferit de cel utilizat pe toată artera de circulație.

După publicarea informației, consilierul general Nicorel Nicorescu (USR), care a promis că va verifica și va cere oprirea intervenției, a revenit cu informația că dalele montate sunt provizorii și că vor fi scoase.

”Au pus pavele doar pentru a se putea circula provizoriu. Este o interventie Apa Nova. La final vor asfalta.”, a precizat, luni seara, consilierul municipal.

Știrea inițială

Observația privind lucrarea edilitară improprie a fost făcută de expertul în administrația publică Sorin Ioniță (Expert Forum), cel care a postat imaginea. În comentarii, oamenii remarcă faptul că peticirea cu pavele sau dale de beton are loc chiar pe pista de biciclete.

”Pavele proaste de grădină pe Calea Victoriei. It is getting better and better. Urbanism dă Bucureșci”, a scris, ironic, Sorin Ioniță.

Consilierul general Nicorel Nicorescu (USR), mirat la rândul său de soluția adoptată, a promis că va verifica cine a comandat lucrarea, PMB sau Administrația Străzilor București, și va cere să ”nu rămână așa”.

”O sa verific mâine (1 august – n.red) cine a dat comanda de executie pe asa ceva – PMB sau ASB. Sper sa fie un provizorat..o sa insist sa nu ramana asa.”, a fost comentariul la postare lăsat de consilier.

Întrebat de b365.ro dacă a obținut vreun răspuns, acesta a negat, iar în paralel, publicația noastră așteaptă un răspuns de la Primăria Capitalei.

Îți recomandăm și:

Cookies