Peter Imre a câștigat procesul cu Dinu Patriciu și primește 80.000 de euro

Peter Imre a câștigat procesul cu Dinu Patriciu și primește 80.000 de euro

„S-a incheiat procesul de executare silita. Banii aflati in conturile executorului judecatoresc urmeaza sa intre in posesia mea in doua-trei zile, dupa finalizarea tuturor procedurilor legale”, a declarat Imre pentru Realitatea TV. El i-a incurajat pe toti cei care au de recuperat bani de la Dinu Patriciu sa procedeze la fel, cu executarea silita a fostului mogul. „Dinu Patriciu nu este infailibil, nu este deasupra legii, nu poate sa-si permita sa traiasca in Republica Patriciu. Vreau sa atrag atentia tuturor celor care au de recuperat bani de la Patriciu ca se poate”, a mai spus Imre.
In urma cu aproape o luna, Peter Imre, insotit de executori judecatoresti si de forte de ordine, s-a infiintat la mosia din Silistea Snagov a lui Dinu Patriciu intr-o ultima actiune de executare silita a fostului proprietar al holdingului „Adevarul”, informează Reporter Virtual. 

Dinu Patriciu nu recunoştea datoria de 80.000 de euro către Peter Imre.

„Este un abuz săvârşit de Peter Imre, care s-a aflat acolo în această dimineaţă. Este un şantaj lipsit de suport, această sumă nu există. Dacă vă închipuiţi că acceptam tot acest circ pentru 80.000 de euro… Dar îl accept pentru că este o provocare şi vreau să dovedesc ceva, veţi vedea zilele următoare”, declara pentru gândul Dinu Patriciu.