Peter Gabriel, cea mai amplă producţie indoor organizată vreodată la Bucureşti

de:
24 apr. 2014
0 Afișari
Peter Gabriel, cea mai amplă producţie indoor organizată vreodată la Bucureşti

Recunoscut pentru pasiunea sa pentru efectele vizuale speciale, Peter Gabriel a fost întotdeauna un inovator nu doar în muzică, ci şi la nivel de imagine, lăsându-şi amprenta stilistică atât în clipuri, cât şi în scenografia show-urilor sale live. Cel mai recent turneu, intitulat „Back to Front”, este o nouă dovadă a ambiţiilor artistului de a împinge tot mai mult barierele convenţionalului, acesta reuşind să pună în scenă un spectacol impresionant în care tehnica de ultimă oră joacă rolul principal, scrie jurnalul.ro.

Turneul „Back to Front”, ce promovează noul album „So”, lansat recent într-o ediţie aniversară, reprezintă pentru artist nu doar şansa reîntâlnirii cu vechii colegi de scenă alături de care colinda mapamondul în urmă cu 25 de ani, ci şi un nou prilej de experimente tehnologice inedite, dându-i ocazia de a oferi şi de această dată fanilor săi un spectacol nemaivăzut.

Concertul de pe data de 8 mai, de la complexul Romexpo din Bucureşti, este primul show susţinut de Peter Gabriel la Bucureşti. Biletele sunt disponibile în continuare, în număr limitat, pe www.myticket.ro, www.iabilet.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi la casa de bilete a Sălii Palatului, mai multe sectoare fiind deja sold-out.

Cookies