PET=BILET. Bilete gratuite la metrou timp de o lună pentru cei care aduc 5 PET-uri, sticle sau doze de aluminiu pentru reciclare

30 iul. 2021
11673 Afișari
PET=BILET. Bilete gratuite la metrou timp de o lună pentru cei care aduc 5 PET-uri, sticle sau doze de aluminiu pentru reciclare
PET=BILET. Bilete gratuite la metrou timp de o lună pentru cei care aduc 5 PET-uri, sticle sau doze de aluminiu pentru reciclare sursa foto: metrorex.ro

PET=BILET este ultima campanie a Metrorex pentru a veni în sprijinul reciclării. Se dau bilete gratuite la metrou timp de o lună pentru cei care aduc 5 PET-uri, sticle sau doze de aluminiu la două dintre stațiile participante la campanie, adică Pipera și Dimitrie Leonida. Primești gratuit o călătorie cu metroul pentru gestul tău.

Se vor oferi, timp de aproape o lună, bilete gratuite la metrou pentru orcine aduce 5 PET-uri, sticle sau doze de aluminiu pentru reciclare în stațiile participante la campania PET=BILET, demarată de Metrorex alături de alte două companii private.

Bilete gratuite la metrou dacă reciclezi cinci produse

Campania a fost lansată de Metrorex, în parteneriat cu Eco Synergy şi Rematholding. Practic, cei care vor aduce produse reciclabile vor primi gratuit o cartelă de metrou cu o călătorie. Acestea pot fi PET-uri, sticle sau doze de aluminiu, transmite compania de metrou într-u comunicat cu privire la aceste bilete gratuite la metrou.

„Astfel de campanii sunt necesare pentru schimbarea comportamentului cetăţenilor cu privire la păstrarea mediului înconjurător curat şi nepoluat, dar şi pentru promovarea beneficiilor utilizării transportului subteran ca mijloc de transport ecologic. Astfel că, prin aceste tipuri de acţiuni, societatea noastră doreşte să se implice activ în formarea unor comportamente responsabile din punct de vedere ecologic”, a explicat Ştefan Paraschiv, directorul general al companiei Metrorex cu privire la această campanie.

PET=BILET, după cum îi spune și numele, vine în ajutorul reciclării. Totuși, schimbul de deșeuri pe bilete poate să fie realizat doar în doă dintre stațiile de pe Magistrala 2, mai exact cele din capete, Pipera și Dimitrie Leonida.

Campania are loc între 2 și 20 august în stațiile Pipera și Dimitrie Leonida

Cei dornici să participe la această campanie imedită pot veni între 2 și 20 august, adică de lunea viitoare, în staţiile de metrou Dimitrie Leonida şi Pipera la standul partenerilor Metrorex care realizează această campanie. Călătorii vor putea oferi 5 deşeuri (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu), iar în schimb vor primi o cartelă de metrou cu o călătorie gratuită.

De ce a fost implementată această campanie

„Metrorex, în parteneriat cu Eco Synergy şi Rematholding, lansează ‘PET=BILET’, campania premieră ce are ca scop atât încurajarea colectării şi reciclării deşeurilor, cât şi creşterea interesului cetăţenilor pentru călătoria cu metroul – transport ecologic, nepoluant. Metrorex încurajează programele ce au ca scop protecţia mediului, aliniindu-se astfel politicilor naţionale şi internaţionale ecologiste. Prin această campanie se doreşte sensibilizarea opiniei publice şi creşterea gradului de conştientizare cu privire la importanţa protejării mediului înconjurător”, se arată într-un comunicat al companiei.

PET=BILET. Bilete gratuite la metrou timp de o lună pentru cei care aduc 5 PET-uri, sticle sau doze de aluminiu pentru reciclare

Cookies