Peste o tonă de condimente contrafăcute, descoperite lângă Bucureşti

de:
05 feb. 2012
1 Afișari
Peste o tonă de condimente contrafăcute, descoperite lângă Bucureşti

Oamenii legii au făcut patru percheziţii la domiciliile unor persoane despre care aveau informaţii că se ocupă cu vânzarea de condimente contrafăcute, anunţă NewsIn. De asemenea, au fost efectuate verificări la 33 de societăţi comerciale din cadrul unui complex comercial din oraşul Voluntari, prin intermediul cărora erau comercializate aceste produse alimentare. La punctul de lucru al unei societăţi comerciale, din localitatea ilfoveană Căciulaţ, au fost descoperite mai multe utlilaje ş instalaţi artizanale cu ajutorul cărora erau produse condimentele.

Pe numele uni bărbat, de 25 de ani, în calitate de administrator al societăţii comerciale a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrafacere. Totodată, a fost ridicată în vederea expertizării aproximativ o tonă de condimente, aflate în ambalaje, care poartă însemnele unor mărci consacrate şi protejate pe teritoriul României.

De asemenea, cu ocazia acţiunii, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 84.000 lei, pentru nerespectarea disciplinei financiar contabile şi a fost indisponibilizată suma de 940 lei.

Cookies