Peste 95 de universități, de pe patru continente, prezente în București, la RIUF 2016

de:
25 feb. 2016
0 Afișari
Peste 95 de universități, de pe patru continente, prezente în București, la RIUF 2016

Pe 18, 19 și 20 martie, Sala Palatului din București devine punctul de întâlnire al celor mai importante universități internaționale și a tinerilor interesați de programe de studiu în străinatate, cu ocazia celei de-a XVIII-a ediții a RIUF – The Romanian International University Fair.

Peste 95 de expozanți din Europa, Australia, America și Asia s-au pregătit de întâlnirea cu tinerii români, dornici să afle informații despre cele mai bune programe de studiu din România și din străinătate.

Peste 95 de universități și instituții de învățământ din 15 țări vor participa la RIUF București

Aproape 100 de universități și instituții de învățământ din 15 țări precum Marea Britanie, Olanda, USA, România, Danemarca și Germania vor fi prezente de vineri – 18 martie până duminică 20 martie la Sala Palatului. Printre acestea se numără mai mult de 20 de universități aflate în premieră la RIUF- The Romanian International University Fair.

Tot ce trebuie să știi despre bursele oferite studenților români și posibilitățile de finanțare pentru studiile în străinătate

Vizitatorii vor putea afla informații despre cele peste 7000 de programe de studiu (licență, masterat, MBA, doctorat) puse la dispoziție de universitățile care vor participa la târg. Mai mult, ei pot afla mai multe despre sursele de finanțare, procedurile de aplicație, dar și despre bursele în valoare de 500.000 de lire oferite pentru studenții români care doresc să studieze în Marea Britanie.

Facultate în străinătate sau… în România?

Participanții care încă nu sunt deciși unde vor să învețe mai departe pot interacționa și cu cele mai consacrate universități din România. Universitatea București, Universitatea Babeș Bolyai, Academia de Studii Economice și Universitatea Transilvania vor putea răspune la întrebările celor interesați. La acestea se adaugă și singura facultate de antreprenoriat din sud-estul Europei – The Entrepreneurship Academy.

Cei interesați de un program de studiu în afara României pot participa, în toate cele trei zile de eveniment, la peste 30 de workshopuri și sesiuni de discuții cu reprezentanții universităților internaționale pentru a afla mai multe despre oportunitățile de angajare și experiențele altor studenți care au ales să studieze în străinătate.

Află tot ce trebuie să știi despre studiile în străinătate. Înscrie-te pe www.riuf.ro  și vino la Sala Palatului, pe 18, 19 sau 20 martie 2016. Înregistrarea pe site îți permite accesul pe toată durata târgului, inclusiv la prezentarile susținute de către reprezentanții universităților din cadrul evenimentului. Cei care nu pot ajunge la târgul care va avea loc la București, se pot înscrie la edițiile din Cluj Napoca (22 martie, Sala Polivalentă) și Brașov (24 martie, Aro Palace Hotel).  

Cookies