Peste 80 de săli de jocuri de noroc din Capitală, verificate la o acţiune de amploare a Poliţiei

de:
29 sept. 2012
0 Afișari
Peste 80 de săli de jocuri de noroc din Capitală, verificate la o acţiune de amploare a Poliţiei

La acţiunea ce vizează prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, în special a celor săvârşite în mediul stradal, participă peste 670 de poliţişti bucureşteni, potrivit sursei citate.

Acțiunea polițiștilor bucureșteni urmărește combaterea evaziunii fiscale și a muncii la negru, verificarea respectării legislației privind drepturile de autor și drepturile conexe, paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Astfel, polițiștii bucureșteni și-au intensificat acțiunile de prevenire și combatere a faptelor antisociale, în special a celor comise cu violență sau care tulbură ordinea și liniștea publică.

De asemenea, acțiunea Poliției Capitalei are în vedere combaterea furturilor de și din auto, a cerșetoriei, prostituției și proxenetismului, precum și identificarea persoanelor urmărite ori a celor ce încalcă regimul armelor și munițiilor.

Brigada Rutieră București acționează pentru prevenirea și combaterea faptelor de încălcare a legislației rutiere. Se urmărește, mai ales, combaterea activităților ilegale în domeniul taximetriei și a cauzelor generatoare de accidente rutiere grave.

La acțiune participă poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, specialişti în arme, explozivi şi substanţe toxice, poliţişti rutieri şi luptători SPIR ai Poliţiei Capitalei.

Acţiunea este coordonată de specialişti din cadrul I.G.P.R. şi sprijinită de Inspectoratele Judeţene de Poliţie Giurgiu, Dâmboviţa, Călăraşi, Prahova şi Ialomiţa, alături de Secţia de Poliţie Autostrăzi. 

Cookies