ARHIVA B365

Peste 700 de materiale pirotehnice, CONFISCATE. Câte sancțiuni s-au aplicat la FINALA CUPEI ROMÂNIEI

Potrivit comunicatului remis B365.ro, în urma faptelor de natură infracţională şi contravenţională produse înainte şi pe timpul desfăşurării partidei, jandarmii bucureşteni au luat următoarele măsuri:

au fost întocmite acte de sesizare pentru 33 de persoane, din care:

– 27 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire de materiale pirotehnice fără drept, conform prevederilor art. 37 din Legea nr. 126/ 1995;

– 5 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri de mare risc, conform prevederilor art. 4 din Legea nr. 143/ 2000;

– 1 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port de obiecte interzise, conform prevederilor art. 372 Cod Penal;

De asemenea, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în cuantum de 8.250 lei, pentru încercarea de pătrundere în arena sportivă cu nerespectarea normelor de acces, pentru nerespectarea de către agenţii de ordine ai firmei de securitate a obligaţiilor, pentru introducerea în arena sportivă a unor mesaje cu conţinut obscen şi pentru proferarea de injurii şi expresii jignitoare.

CITEȘTE ȘI: Steaua a câștigat Cupa României, după ce a învins Universitatea Cluj. SCOR 3-0

În jurul orei 16.00, în urma unei acţiuni punctuale organizată de Jandarmeria Capitalei în zona unui mall din Bucureşti, un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost surprins în timp ce încerca să comercializeze peste 700 de materiale pirotehnice (petarde, torţe, fumigene) unor persoane, materiale ce urmau a fi folosite la finala Cupei României.

 

 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button