Meci „cu grad ridicat de risc” pentru ordinea publică, diseară, în capitală

de:
11 nov. 2010
0 Afișari
Meci

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, peste 700 de jandarmi vor asigura joi măsurile de ordine publică la partida care se joacă pe stadionul „Valentin Stănescu” din Giuleşti. Jandarmilor li se adaugă 170 de agenţi ai unei societăţi private de securitate contractate de clubul Rapid care se vor ocupa de controlul corporal al publicului la intrarea în stadion şi a biletelor şi abonamentelor, de supravegherea spectatorilor şi de paza vestiarelor şi de securitatea arbitrilor.

Accesul publicului în stadion va fi permis începând cu ora 18.45 şi este interzisă intrarea cu umbrele. Pentru protecţia de ploaie, jandarmeria recomandă folosirea pelerinelor. Comercializarea băuturilor alcoolice în preajma stadionului este interzisă între orele 16.00 şi 24.00.

Clubul Rapid a pus la dispoziţia suporterilor stelişti 406 bilete pentru meciul de Cupă de joi. În apropierea stadionului unde suporterii vor fi controlaţi dacă au asupra lor obiecte interzise. De asemenea, vor fi controlaţi dacă au asupra lor biletul de intrare şi cartea de identitate. În caz contrar, deplasarea către stadion nu le va fi permisă.

Meciul dintre Rapid şi Steaua, cel mai aşteptat din sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana. Cele două echipe se întâlnesc la numai trei zile după meciul disputat, tot în Giuleşti, din etapa a 14-a a Ligii I, când au remizat alb. Împreună, cele două formaţii au cucerit 32 de Cupe ale României. Vitrina Stelei adăposteşte 20 de trofee, în timp ce rapidiştii au câştigat 12.

Cookies