SMART CITY

Peste 70 de universități din 15 țări vor fi prezente la RIUF

Potrivit organizatorilor, anual, peste 15.000 de elevi și studenți români intră în contact cu reprezentanții universităților din întreaga lume la acest târg.

Pentru a veni în ajutorul tinerilor care vor să studieze în străinătate, la RIUF vor fi prezenți și consilieri educaționali, scrie Agerpres.

Astfel, la fiecare stand, dar și în cadrul prezentărilor susținute, consilierii Edmundo, Universalio și Edmerica le vor explica în detaliu care sunt procesele de aplicare în diferitele sisteme de învățământ, dar și cum pot să își maximizeze șansele de reușită.

Pentru o experiență cât mai relevantă, reprezentanții universităților le recomandă vizitatorilor să vină la târg cât mai informați cu privire la ceea ce își doresc și cu întrebări cât mai specifice la care să găsească răspunsul potrivit.

Pentru participare și pentru rezervarea unui loc la seminariile susținute de reprezentanții universităților este necesară înscrierea pe site-ul www.riuf.ro.

Una dintre universitățile care vor fi prezente la târg este King Abdullah University of Science and Technology (KAUST), una dintre cele mai avansate universități din domeniu, care oferă numeroase beneficii pentru studenții români.

RIUF este cel mai mare eveniment educațional din România și are o experiență de 10 ani și 15 ediții.

De-a lungul timpului, târgul a adunat peste 150 de expozanți din 20 de țări iar anual sunt prezenți peste 15.000 de vizitatori.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button