Peste 600 de blocuri și 10 instituții din Sectorul 5, lăsate fără apă caldă și căldură. Termoenergetica: „Se execută lucrări de blindare a conductei”

15 nov. 2022
2941 Afișari
Peste 600 de blocuri și 10 instituții din Sectorul 5, lăsate fără apă caldă și căldură. Termoenergetica: „Se execută lucrări de blindare a conductei”
Peste 600 de blocuri și 10 instituții din Sectorul 5, lăsate fără apă caldă și căldură. Termoenergetica: „Se execută lucrări de blindare a conductei” | Sursă fotografie: B365.ro

Termoenergetica a anunțat marți, 15 noiembrie 2022, că sute de blocuri și 10 instituții din Sectorul 5 vor rămâne fără apă caldă. Oprirea este necesară pentru a putea fi efectuate lucrările de blindare a conductei DN 600.

Aceste lucrări sunt executate în Sectorul 5 în vederea continuării reabilitării magistralei, conform Companiei Municipală Termoenergetica București (CMTEB).

Peste 600 de blocuri și 10 instituții din Sectorul 5, lăsate fără apă caldă și căldură

Termoenergetica a anunțat că lucrările de blindare a conductei DN 600, în zona străzii Mihail Sebastian vor fi începute miercuri, 16 noiembrie 2022.

Lucrările sunt impuse de continuarea în următoarea perioadă de către Compania Municipală Energetica Servicii a reabilitării acestei magistrale, transmite compania.

Pentru a putea fi realizate aceste lucrări, CMTEB va opri furnizarea agentului termic pentru apa caldă și încălzire pentru 41 de puncte termice din Sectorul 5.

Astfel că, vor rămâne fără apă caldă și fără căldură:

  • 677 e blocuri,
  • 10 instituții.

Termoenergetica anunță: Oprirea va fi făcută progresiv

Compania a anunțat că oprirea apei calde și a căldurii din apartamentele bucureștenilor va fi una progresivă. Astfel că, aceasta va începe din data de 15 noiembrie 2022, ora 22:00.

Termoenergetica a transmis care este termenul pentru finalizarea lucrărilor. Cu toate astea, termenul este unul estimativ, ceea ce înseamnă că există posibilitatea ca perioada să fie extinsă.

Termenul estimativ de finalizare a lucrărilor de blindare, încărcare a rețelei și punerea în funcțiune este 18 noiembrie 2022, ora 23.00.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere, anunță termoenergetica.

Zonele afectate de aceste lucrări sunt:

  • Sebastian,
  • Malcoci,
  • Petre Ispirescu,
  • Bârcă și Dumbrava Nouă,
  • Șoselei Alexandria,
  • Calea Ferentari,
  • Calea Rahovei.

Operațiunea de blindare permit intervenția asupra rețelei, în caz de necesitate, în lunile următoare fără a afecta furnizarea agentului termic. Compania Municipală Energetica Servicii va monta în viitor alți aproximativ 1000 de metri de conductă preizolată, în continuarea porțiunii ce a fost deja instalată.

Cookies