ȘTIRI

Peste 500 de tone de carne, indisponibilizate de poliţişti, în Sectorul 2, în urma unor verificări

Verificările efectuate de către poliţiştii bucureşteni au vizat opt societăţi comerciale, care funcţionează în cadrul unui complex comercial din sectorul 2 al Capitalei şi care sunt specializate în comercializarea produselor agroalimentare provenite din spaţiul intracomunitar.

Acţiunea poliţiştilor specializaţi în investigarea fraudelor din cadrul Sectorului 2 Poliţie a fost desfăşurată în baza datelor şi informaţiilor cu privire la faptul că reprezentanţii societăţilor comerciale în cauză nu înregistrează în evidenţele financiar-contabile toate operaţiunile efectuate, cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor şi a impozitelor datorate către bugetul consolidat al statului român.

Astfel, în perioada 2012-2013, reprezentanţii societăţilor comerciale nu au declarat organului fiscal achiziţii intracomunitare în valoare de aproximativ 23.000.000 de lei, prejudiciind în acest fel, bugetul de stat cu suma de aproximativ 6.000.000 de lei, reprezentând valoarea TVA.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor – Poliţia Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button