ȘTIRI

Peste 400.000 de ţigarete confiscate de poliţiştiI Capitalei, în urma unor percheziţii

Totodată, poliţiştii bucureşteni au identificat şase persoane, trei dintre acestea fiind cetăţeni de naţionalitate străină, care au fost conduse la sediul Poliţiei Capitalei pentru continuarea verificărilor şi a stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Din cercetarile efectuate de către poliţiştii Serviciilor de Investigare a Fraudelor, sectoarele 2 şi 3, a reieşit faptul că şase persoane ar fi introdus în ţară produse din tutun din Ucraina şi Republica Moldova, în scopul comercializării.

Pentru depozitarea ţigaretelor, cei în cauză ar fi folosit mai multe imobile de pe raza sectorului 2 al Capitalei, de unde, ulterior, le-ar fi distribuit către mai multe magazine din municipiului Bucureşti, în vederea comercializării.

De asemenea, extinzând cercetările în acest caz, poliţiştii Capitalei au identificat şi indisponibilizat un autoturism, care ar fi fost folosit de către cei în cauză la transportarea ţigaretelor.

Poliţia Capitalei continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, cu bănuiţii în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button