BAZAR

Peste 400.000 de bucureşteni au vizitat Mega Mall în primele zile de la deschidere

Potrivit companiei, în primele zile de la inaugurare, peste 400.000 de bucureşteni au călcat pragul Mega Mall, cel mai nou centru comercial din Capitală. Oamenii s-au înghesuit la deschiderea Mega Mall încă de la primele ore ale dimineţii, deşi lucrările nu erau finalizate complet.

„Cei 400.000 de vizitatori ne-au depășit așteptările pentru weekend-ul de deschidere, ceea ce ne confirmă că am creat un mall care răspunde nevoilor de shopping şi entertainment ale tuturor bucureștenilor și că experiențele unice de care aceștia au parte aici au setat deja noi standarde în industrie. Mai mult, o mare parte dintre retailer-ii de fashion și electrocasnice prezenți în centrul comercial au depășit cu mult estimările de vânzări”, a declarat Tiberiu Smaranda, Director Executiv NEPI.

Potrivit reprezentanţilor companiei, vizitatorii au fost atraşi într-un număr foarte mare datorită evenimentelor organizate în perioada 14-17 mai cu ocazia deschiderii centrului comercial, dar şi cu ocazia lansării primei săli de cinema din România cu tehnologie 4Dx, din cadrul Cinema City.

Reamintim că Mega Mall și-a întâmpinat clienții joi, 14 mai, între schele și muncitori. Mai mult, nici nu s-au deschis toate magazinele, iar joi dimineata, în zona cinematografului 4DX, încă se făceau lucrări. GALERIE FOTO AICI.

Deschiderea Mega Mall s-a făcut, joi dimineaţă, în plin șantier, lucrările nefiind finalizate nici la exterior, unde încă se mai lucra la fațadă și se făceau sapaturi la spațiile verzi, dar nici la interior, unde nu s-au terminat de montat parapeții de sticlă sau dalele. Cumpărătorii s-au înghesuit însă în Mega Mall încă de la ora 10, ora anunțată pentru deschidere, cot la cot cu muncitorii de la firmele de construcție, care defilau în uniforme pe holurile complexului. Unii clienți s-au prezentat chiar de la ora 8 dimineața, când s-a deschis magazinul Media Galaxy din cadrul Mega Mall.

Mai mult, potrivit CEO-ului NEPI, Martin Slabbert, lucrările vor fi finalizate în aproximativ o lună și „se va lucra zi și noapte pentru terminarea lor”.

La numai o zi de la deschiderea oficială, în magazinul Flanco din Mega Mall s-a spart o țeavă de apă și angajații au fost nevoiți să dea cu mopul pentru a feri aparatele electrocasnice de apă. GALERIE FOTO AICI.

Citeşte şi: Deschiderea Mega Mall: Robot desprins din filmele SF, printre vizitatori VIDEO

Centrul comercial Mega Mall, deținut de fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI), găzduiește peste 200 de magazine și spații comerciale. Acoperind în total 230.000 metri pătrați, Mega Mall este centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România, potrivit reprezentantilor companiei. Mega Mall dispune de o suprafață închiriabilă de 72.000 de metri pătrați, ocupată în prezent în proporție de 98%.

Mega Mall se desfăşoară pe 4 niveluri şi are 3.000 de locuri de parcare, dispuse pe 6 niveluri; dintre acestea, 1.000 sunt situate pe acoperiș.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button