ARHIVA B365

Peste 4.000 de locuri de muncă, disponibile în Capitală

Pentru românii cu studii superioare, în Bucureşti sunt disponibile 262 de locuri de muncă, angajatorii căutând, printre altele, 20 de programatori, 12 ofiţeri bancari, 10 ingineri geodez şi 10 ingineri sistem software.

Cei care au studii medii şi îşi caută un job, AMOFM anunţă că sunt scoate la concurs 780 locuri de muncă, cele mai multe fiind de funcţionar informaţii clienţi (179 posturi), operator vânzări prin telefon (108), operator reţele telecomunicaţii (100) şi agent servicii clienţi (77).

În perioada 5-11 iulie sunt disponibile 2.277 posturi pentru angajaţii calificaţi, fiind scoase la concurs 2277 de posturi, lucrător comercial (874), agent de securitate (371), sofer autocamion/ masina de mare tonaj (98).

Românii necalificaţi au la dispoziţie 777 de locuri de muncă, dintre care cele mai multe sunt pe posturi de paznic (127), ucenic (100), manipulant de mărfuri (104) şi muncitor necalificat in industria confectiilor (98).

AMOFM Bucuresti, conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, modificata si completata ulterior, furnizeaza serviciul de mediere a muncii prin care se realizeaza punerea in legatura a angajatorilor cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, in vederea stabilirii de raporturi de munca sau de serviciu. AMOFM Bucuresti face cunoscute locurile de munca vacante, comunicate de catre angajatori, persoanelor in cautarea unui loc de munca. Informatii privind locurile de munca vacante si conditiile de ocupare a acestora se pot obtine de la Agentiile Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca. Serviciul de mediere a muncii se acorda gratuit.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button