SMART CITY

Peste 31.600 de elevi din Sectorul 2 vor primi lapte şi corn în noul an şcolar

După ce au fost analizate documentele şi valoarea ofertelor derulate prin sistemul electronic, comisia de evaluare a licitaţiilor din cadrul Primăriei Sectorului 2 a decis că cei doi câştigători sunt: SC Simultan SRL – pentru produse lactate, respectiv lapte UHT, şi SC Vel Pitar SA – pentru produsul de panificaţie, respectiv cornuri.

Valoarea contractului încheiat de Primăria Sectorului 2 cu firma SC Simultan SRL pentru asigurarea produselor lactate, este de 3.659.128,20 lei, preţul unitar pentru o cutie de lapte fiind de 0,65 lei (cu TVA).

Valoarea contractului pentru firma SC Vel Pitar SA, pe perioada unui an şcolar, este de 1.688.828,40 lei, preţul unitar pentru un corn fiind de 0,30 lei (cu TVA).

Timp de un an de zile, cele două societăţi comerciale care au câştigat licitaţia au obligaţia să asigure copiilor, în cele mai bune condiţii, produse lactate şi de panificaţie, la standardele prevăzute de legislaţia în vigoare.

De Programul „Lapte şi corn” vor beneficia 31.626 preşcolari şi şcolari din Sectorul 2, din care 23.553 elevi ai claselor I – VIII şi 8.073 preşcolari din grădiniţe (atât grădiniţele cu program normal, cât şi cele cu program prelungit).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button