Peste 300 de jandarmi la concertul lui Robbie Williams de la Bucureşti

de:
16 iul. 2015
0 Afișari
Peste 300 de jandarmi la concertul lui Robbie Williams de la Bucureşti

Conform informaţiilor furnizate de organizator se estimează participarea unui număr de aproximativ 63.000 de persoane.

Jandarmii vor asigura ordinea publică în zona desfăşurării concertului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la/de la concert.

Accesul publicului în zona de desfăşurare a concertului se va face începând cu ora 16.00, prin cele două intrări amenajate pe bulevardul Libertăţii – intrarea dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre bulevardul Regina Maria.

În perioada 16 iulie, ora 18.00 – 18 iulie, ora 08.00 se va închide circulaţia rutieră pe bd. Unirii, între bd. I.C. Brătianu şi bd. Libertăţii, în Piaţa Constituţiei şi pe bd. Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi bd. Naţiunile Unite.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului, Jandarmeria Capitalei face spectatorilor următoarele recomandări:

– accesul în zona desfăşurării evenimentului se permite o singură dată, până la finalul spectacolului, doar pe bază de bilete sau invitaţii;
– pentru evitarea aglomeraţiei la punctele în care se va face accesul, persoanele care deţin bilete/invitaţii sunt rugate să vină din timp;
De asemenea, spectatorii trebuie să respecte măsurile adoptate de organizator privind orele de acces, traseele de deplasare sau obiectele cu care accesul în zona de desfăşurare a evenimentului este interzis, dintre care amintim: aparate foto-video profesionale, tablete, umbrele (se vor folosi pelerine de ploaie), sticle de parfum, binocluri, bannere susţinute de beţe, scaune, lanţuri, sticle de băuturi sau mâncare, bagaje/genţi voluminoase, etc.. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente. În zona imediată a puctelor de acces, organizatorul va amenaja spaţii pentru depozitarea obiectelor interzise.
INFORMAŢII SUPLIMENTARE
Măsurile de protecţie, pază şi îndrumare a publicului vor fi asigurate de către organizator cu sprijinul firmei specializate de pază.
Plecarea publicului la sfârşitul spectacolului se va face pe direcţiile principale pe care s-a efectuat accesul (Bd. Naţiunile Unite, Bd. Unirii şi Calea 13 Septembrie).
De asemenea, traficul pietonal în zona desfăşurării evenimentului se va restricţiona total, fiind permis doar tranzitul persoanelor cu bilete de acces. Tranzitul pietonal dintr-o parte în alta a bd. Unirii se va face strict pe la trecerea de pietoni de pe acelaşi bulevard, care va fi delimitată stânga-dreapta de panouri, prin grija organizatorului.

Cookies