ARHIVA B365

Peste 3.000 de locuri de muncă vacante, la târgul de joburi de la Sala Palatului

Românii care se află în căutarea unui nou loc de muncă pot participa, în perioada 25 – 26 octombrie, între orele 10:00 – 17:00, la tângul „Angajatori de Top” organizat la Sala Palatului din Bucureşti, scrie gândul.info.

La evenimentul ajuns la a 15-cea ediţie vor fi prezenţi reprezentanţii a 90 de companii care le vor pune la dispoziţie vizitatorilor 3.300 de posturi, pentru diferite nivele de experienţă, în domenii precum dezvoltare software, securitate IT, suport tehnic, contabilitate, vânzări sau inginerie.

Astfel, din numărul total al poziţiilor vacante, 25% sunt destinate candidaţilor juniori, 50% specialiştilor şi 25% seniorilor şi managerilor.

Persoanele interesate, pot aplica pentru aceste locurile de muncă, folosind un singur CV cu cod de bare, ce poate fi descărcat de pe site-ul www.hipo.ro.

În cadrul aceluiaşi eveniment, vizitatorii pot participa la cinci conferinţe şi la 21 de workshop-uri pentru a afla mai multe informaţii legate de oportunităţile de carieră şi de posibilitatea de dezvoltare profesională.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button