Peste 220 de oameni ai străzii au fost duşi în adăposturile din Sectorul 1

de:
06 feb. 2012
0 Afișari
Peste 220 de oameni ai străzii au fost duşi în adăposturile din Sectorul 1

Peste 200 de adulţi fără adăpost au fost luaţi de pe străzi şi cazaţi în Complexul de Servicii Sociale Odăi şi peste 20 de copii au fost transportaţi la Centrul de Plasament Pinocchio din Bd. Luptătorilor nr. 40. Oamenii străzii au beneficiat de hrană, igienă personală şi îngrijire medicală de specialitate în aceste centre sociale.

Complexul de Servicii Sociale Odăi funcţionează permanent în toată perioada cu temperaturi scăzute, asigurându-le oamenilor străzii mâncare şi adăpost.

Agenţii Poliţiei Locale Sector 1 vor patrula în permanenţă pe străzile din această zonă administrativă pentru a depista persoanele fără adăpost care pot fi afectate de gerul de afară.

Persoanele fără adăpost care nu realizează niciun venit şi care au domiciliul în Sectorul 1 sunt luate în evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi consiliate în vederea prevenirii excluziunii sociale.

Bucureştenii care identifică pe străzile Sectorului 1 persoane care au nevoie de adăpost pot suna 24 de ore din 24 la numărul de telefon 021/9540 sau de luni până vineri între orele 08:00-16:00 la numărul 021/222.98.44. În cel mai scurt timp, reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi ai Poliţiei Locale se vor deplasa la faţa locului şi vor lua măsurile care se impun.

Cookies