Bătaie cu apă, în fața Cercului Militar. GALERIE FOTO&VIDEO

de:
26 mai 2013
8 Afișari
Bătaie cu apă, în fața Cercului Militar. GALERIE FOTO&VIDEO

Fundația Delivering Life a organizat și anul acesta Bătaia cu Apă. La eveniment, anunțat în prealabil pe site-ul fundației, au participat inițial 12 oameni- aceștia i-au racolat însă și pe curioșii care s-au adunat pe trotuarul din fața Cercului Militar.

Deși unii le-au întors spatele, sceptici, au fost câțiva trecători care nu au așteptat să fie invitați de două ori- un tânăr și-a lăsat imediat bicicleta și a sunat și un prieten ca să vină să i se alăture. Doi copii au venit voluntar. Distracția nu a ținut cont de vârstă și aproape n-ar fi ținut cont nici de naționalitate- dacă un turist grec, care a trecut prin zonă și a fost invitat, ar fi răspuns pozitiv invitației.

Oamenii au format două echipe, și-au ales câte un căpitan și au început să se stropească cu apa, adusă în 60 de sticle de 0,5 litri. Dopurile au fost găurite în prealabil cu o bormașină, de organizatori, însă, pe parcurs, au fost date cu totul la o parte, pentru ca stropeala să fie una de anvergură.

Atmosfera a fost animată de tobele celor de la Barbarossa, iar, după bătaia cu apă, participanților li s-au oferit tricouri uscate cu sigla organizației.

Fondatorul Delivering Life, Andrei Tudose, a declarat că următoarea bătaie cu apă va avea loc în Parcul Izvor, de 1 iunie, și va fi una mai de amploare, întrucât participanții vor avea la dispoziție furtunuri cu apă.

Cookies