SMART CITY

Peste 20.000 de şomeri în Bucureşti. 1.000 din aceştia au facultate şi master

Potrivit datelor Agenţiei Municipale de Ocupare a Forţei de Muncă (AMOFM), la finele lunii aprilie 2016, în Bucureşti erau 20.329 de şomeri (din care 11.097 femei) corespunzător unei rate a şomajului de 1,84. 

Mai puţin de un sfert din aceştia (4.124 persoane) primesc însă şi indemnizaţie de şomaj. 

CITEŞTE ŞI Cum poţi să iei ajutor de şomaj dacă ai terminat şcoala şi nu ai loc de muncă. Anunţul AMOFM

AJUTOR DE ŞOMAJ ABSOLVENŢI PROMOŢIA 2016. Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM) anunţă că absolvenţii instituţiilor de învătământ, promoţia 2016, pot depune dosarele pentru ajutor de şomaj dacă nu îşi găsesc un loc de muncă.

Statistica AMOFM arată că 5% din totalul şomerilor înregistraţi din Capitală au studii universitare, adică aproape 1.000 din aceste persoane au absolvit facultatea fie cu licenţă, fie au şi un master. 

Conform AMOFM, 186 şomeri au fost cuprinşi la cursurile de calificare/ recalificare de la 1 ianuarie 2016 în vederea găsirii unui loc d emuncă ulterior. 

GRATUIT Cursuri de formare profesională pentru diverse meserii, organizate în Bucureşti în luna mai

CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ BUCUREŞTI. Agenţia Municipală de Ocupare a Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti a anunţat că organizează cursuri de formare profesională pentru diverse meserii, în cursul acestei luni.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button