ȘTIRI

Peste 140 de poliţişti vor fi prezenţi la meciul Rapid-Concordia Chiajna

Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, prin prevenirea manifestărilor violente, a actelor de vandalism sau a altor fapte antisociale.

Poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând totodată accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de şi din auto.

Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

 Pentru desfãsurarea în cele mai bune conditii a meciului de fotbal dintre echipele Rapid– Concordia Chiajna, si Primãria Sectorului 2 va monitoriza cu ajutorul a 90 de camere video, amplasate în principalele intersectii rutiere din zonã, toate arterele de circulatie pe care se vor deplasa suporterii celor douã echipe. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button