Peste 14.000 de pachete cu alimente de la Uniunea Europeană, distribuite în Sectorul 6

de:
28 ian. 2015
0 afișări
Peste 14.000 de pachete cu alimente de la Uniunea Europeană, distribuite în Sectorul 6

Punctele de distribuire de unde pot fi ridicate alimentele sunt situate în patru locaţii, în funcţie de litera cu care începe numele de familie al beneficiarilor, după cum urmează:

Punct de lucru Bld. Iuliu Maniu nr. 101, Sector 6, pentru beneficiarii din grupul ţintă ale căror nume de familie începe cu literele: A, B, C.

Punct de lucru Str. Bascov nr. 14-18, în cadrul Complexului de Servicii de Recuperare, pentru beneficiarii din grupul ţintă ale căror nume de familie începe cu literele: D, E, F, G, H, I, J, K, L.

Punct de lucru Drumul Sării nr. 2, pentru beneficiarii ale căror nume de familie începe cu literele: M, N, O, P, Q.

Punct de lucru Str. Murguţa, nr. 2 , pentru cei ale căror nume de familie începe cu literele:R, S,Ş,T, Ţ, U, V,X, Y, Z.

Distribuirea se face pe baza cuponului primit prin poştă şi al actului de identitate în original. Programul de lucru este de luni până vineri în intervalul orar: 8.00-16.30.

Livrarea ajutoarelor alimentare se face în două cutii de carton, cu conţinut identic, fiecare persoană primind două cutii sigilate. O cutie cuprinde ½ din cantitatea alocată pentru o persoană. Fiecare beneficiar are dreptul la următoarele cantităţi de alimente:

q Făină albă de grâu – 6 kg.

q Mălai- 6 kg.

q Paste făinoase- 2 pungi de 400 gr.

q Ulei- 4 litri

q Zahăr- 4 kg

q Conservă din carne de porc- 8 cutii metalice de 300 gr..

q Conservă din carne de vită în suc propriu- 6 cutii metalice de 300 gr.

q Conservă din pate de ficat – 10 cutii metalice de 200 gr.

Distribuirea alimentelor pentru persoanele înscrise pe lista suplimentară se va efectua după ce se va încheia distribuirea alimentelor pe bază de cupon individual.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a pus la dispoziţia cetăţenilor numerele de telefon: 0720.48.16.09 şi 0721.77.29.66, unde cei interesaţi pot suna în continuare pentru a primi asistenţă referitoare la Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014.

Cookies