ȘTIRI

Peste 14.000 de lămpi vor fi aprinse, sâmbătă, într-un parc din București

PROEDUS – Centrul de Proiect si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret Bucuresti si Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei organizeaza, pe 14 mai 2016, in parcul Carol I, „Festivalul Luminii 2016”, transmite Primaria Capitalei printr-un comunicat.

Evenimentul, ajuns la a opta editie, incepe sambata la ora 20:30, cand e programata aprinderea a 15.000 de lampi.

Cercetasii au pregatit si o serie de activitati si ateliere dedicate copiilor si adultilor, care vor incepe inca de dimineata: in intervalul 10:30 – 13:00, de pilda, la „Micile talente” vor veni sa cante tineri de la Daia Art Studio.

Intre 17:00- 19:00, vor avea loc simultan mai multe ateliere dedicate copiilor si adultilor: Story Hunt, Gulgute umblatoare, Forme din baloane, Face painting, baloane uriase din sapun, ateliere de jonglat, dans, noduri, orientare, constructii etc.

Tot atunci, intre 17:30-19:00, la Zona Media va fi organizat un workshop non-formal pentru bloggeri si fotografi. Intregul Festival va fi animat de instalatii artistice neconventionale si zone special amenjate care sa readuca comunitatii bucuria
prezentului si a copilariei.

Nu mai putin de 15.000 de gulgute vor fi amplasate in parc si, incepand cu ora 19:00, aleile vor fi acoperite de lumina calda a lumanarilor. Odata cu lasarea serii, dupa ora 20.30 pana la ora 22.00, atmosfera va fi incalzita de cantecele tinerilor din Salmastra si de la Daia Art Studio, precum si de jongleriile cu foc ale prietenilor de la Firewinds.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button