ÎN BUCUREȘTI

Peste 11.000 de oameni s-au vaccinat la Maratonul din Bucureşti. Acțiunea continua până luni dimineață

Peste 11.000 de oameni s-au vaccinat la Maratonul din Bucureşti de vineri, de la ora 16, pânâ duminică dimineață, în cele două locații de la Sala Palatului și Biblioteca Națională.

Numărul persoanelor vaccinate la Maratonul de la Sala Palatului şi de la Biblioteca Naţională a României a depăşit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 10.000, iar dimineață ajunsese deja la 11.000, acțiunea continuând până luni dimineaţă.

Peste 21 de zile va fi organizat un eveniment pentru rapel.

”Peste 10 mii de persoane vaccinate până la această oră la Maratonul Vaccinării, ediţia Bucureşti. Vă mulţumim pentru tot suportul dvs al tuturor. Mulţumim şi reprezentanţilor din presă, fără mediatizare nu reuşeam să atingem acest număr de persoane vaccinate până la această oră. Urmează alte zeci de ore… Maratonul continuă”, au transmis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

Peste 1.200 de medici, studenţi, asistenţi medicali, precum şi personal administrativ din cadrul Universităţii claborează pentru desfăşurarea acestui proiect.

În cele două locaţii au fost amenajate 50 de fluxuri de vaccinare, iar peste 21 de zile se va organiza infrastructura pentru rapel.

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a suplimentat, sâmbătă după-amiază, stocul de ser anti-COVID pentru Maratonul de vaccinare de la Bucureşti, medicii implicaţi în eveniment anunţând că toţi cei care doresc să se imunizeze sunt aşteptaţi la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button