Peste 1000 de blocuri din București, fără apă caldă. Termoenergetica (fostă RADET) anunță lucrări de reparații pe Magistrala Berceni

06 apr. 2022
12042 Afișari
Peste 1000 de blocuri din București, fără apă caldă. Termoenergetica (fostă RADET) anunță lucrări de reparații pe Magistrala Berceni
Peste 1000 de blocuri din București, fără apă caldă. Termoenergetica (fostă RADET) anunță lucrări de reparații pe Magistrala Berceni. Sursa foto: Pexels

Termoenergetica (fostă RADET) anunță că aproximativ 1143 de blocuri din București vor rămâne fără apă caldă, până sâmbătă, la ora 24:00. CMTEB realizează lucrări de reparații pe Magistrala Berceni, în zona Târgului Vitan, importante pentru funcționarea sistemului de termoficare.

Peste 1000 de blocuri din București, fără apă caldă

Termoenergetica Bucureşti transmite, miercuri, că începând cu data de 06 aprilie 2022, se vor realiza lucrări de înlocuire pentru aproximativ 100 de metri de conductă cu diametrul 1000 mm, dar și a unor elemente prefabricate tip U (20 bucăți) și lucrări de montaj a patru curbe cu diametrul de 1000 mm, pe Magistrala Berceni în zona Târgului Vitan, din Sectorul 4 al Capitalei.

Astfel, aproximativ 1143 de blocuri din sectoarele 4 și 5 vor avea furnizarea cu apă caldă oprită până sâmbătă, 09 aprilie 2022, ora 24:00.

„Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Berceni, în viitorul sezon de funcționare, mai ales în perioada de iarnă”, declară Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti într-un comunicat de presă.

Termoenergetica (fostă RADET) anunță lucrări de reparații pe Magistrala Berceni

Totodată, această porțiune din Magistrala 4 – pusă în funcțiune în anul 1968, care are o vechime de peste 50 de ani – este importantă pentru că asigură funcționarea pe timp de vară a sistemului de termoficare în cartierul Berceni, în cazul în care este oprit CTE Progresu sau în Sectorul 2 și Sectorul 3, în cazul în care este oprit CTE Sud.

Atât dispeceratele Termoenergetica, cât şi echipele de intervenție funcționează în regim permanent pentru a soluționa problemele apărute în teren.

Pentru detalii suplimentare prin mesajele preînregistrate, bucureștenii pot suna la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, dar pot accesa și aplicația Termoalert.

CMTEB își cere scuze pentru dinsconfortul creat și le mulțumește clienților pentru înțelegere.

Lista completă a tuturor blocurilor și imobilelor din București care rămân fără apă caldă, poate fi găsită pe site-ul CMTEB, AICI.

Cookies