Peste 100 de kilograme de peşte, CONFISCATE din Hala de Peşte Bucur Obor

de:
12 mart. 2015
4 Afișari
Peste 100 de kilograme de peşte, CONFISCATE din Hala de Peşte Bucur Obor

La data de 12 martie, polițiștii de la investigarea criminalității economice au desfășurat o acţiune pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale referitoare la comercializarea de peşte, în Hala de Peşte Bucur – Obor din București, informează un comunicat de presă remis B365.ro.

Au fost verificaţi 8 agenţi economici, iar pentru neregulile constate au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale, în valoare de 62.000 de lei.

De asemenea, echipele de control au confiscat 127 de kilograme de peşte şi 10 kilograme de icre. Totodată, a fost dispusă măsura retragerii temporare de la comercializare a 315 kilograme de pește.

Măsurile au fost luate în cadrul unei acțiuni a poliţiştilor, demarată pentru combaterea ilegalităților ce se comit în domeniul comerțului cu pește.

La activități au participat poliţiști ai Direcției de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul General al Poliției Române şi de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, precum și specialiști de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor – Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucureşti.

Cookies