ARHIVA B365

Peste 10.000 de produse cosmetice fără acte de provenienţă la un salon fantomă din Capitală

În fapt, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – sector 3, au documentat activitatea infracţională a unei femei, în vârstă de 32 de ani, bănuită că ar fi oferit spre vânzare produse cosmetice, fără a deţine documente de provenienţă şi fără a declara veniturile obţinute în urma vânzărilor.

Astfel, la data de 22 decembrie, poliţiştii au pus în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, constatând faptul că, la una dintre adrese, funcţiona, în mod ilegal, un salon de înfrumuseţare.

Totodată, au fost găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, peste 10.000 de produse cosmetice, în valoare de aproximativ 600.000 de lei, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă, precum şi bonuri de comandă, mandate şi chitanţe poştale.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 240.000 de lei, reprezentând TVA şi impozitul pe profit neachitat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, pentru probarea întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button