ȘTIRI

Peste 10.000 de participanţi la Parada elevilor din Bucureşti

Grupurile de elevi vor pleca în marş pe traseul Calea Victoriei – Splaiul Independenţei – Bulevardul Unirii – Piaţa Constituţiei. După sosirea în Piaţa Constituţiei, elevii vor asista la un concert susţinut de Alex Velea, Smiley şi Dj Sava feat Adela Popescu, a precizat Primăria Capitalei, scrie realitatea.net.

Participanţii au pancarte pe sunt scrise numele unităţilor de învăţământ la care învaţă, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), Marian Banu.
„Platoul din faţa Sălii Palatului, de unde se va pleca, este plin. Atmosfera este frumoasă, de sărbătoare”, a mai spus Banu.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, circulaţia rutieră este restricţionată total pe traseul de deplasare al participanţilor, iar seara, pe durata concertului, vor fi instituite restricţii pe bd. Unirii între bd. I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei şi pe bd. Libertăţii între bd. Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie.

Parada elevilor este organizată de Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, împreună cu ISMB şi Asociaţia Şcoala Democraţiei, cu sprijinul Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Evenimentul a fost iniţiat în 2009, când s-a desfăşurat în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Bucureştiului, la aniversarea a 550 de ani de la atestarea documentară a oraşului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button